Schutterij Sint Antonius bestaat al bijna 90 jaar. Op deze pagina leest u wat u kunt verwachten als u lid wordt van de schutterij. Wat kunt u van ons verwachten: Deelname aan diverse schuttersfeesten. Diverse nevenactiviteiten; zoals: een uitstapje en een kampeerweekend. Het instand houden van de folklore; zoals: het plaatsen van de meiboom en deelname aan de processie. U kunt deel uit gaan maken van het exercitiepeleton. U kunt deel uit gaan maken van een van onze schietploegen. Lijkt de schutterij wat voor jou? Dan wil je vast nog meer weten. Neem dan gerust met ons contact op. U kunt dan contact opnemen met: Dhr. R. Leurs 0648479317 (na 18:00 uur)
· · · · ·
Uit de leden van de muziekkorps en de groep geweerdragers wordt er een exercitiepeleton geformeerd. Het excercitiepeleton voert in hun wedstrijd de verplichte onderdelen uit. De jury geeft dan na afloop hun beoordeling af. Het excercitiepeleton heeft dan ook al diverse prijzen in de wacht gesleept op de verschillende schuttersfeesten waaronder het OLS en het ZLF.
In april starten de schietoefeningen met de zware buks. Deze schietoefeningen worden gehouden door onze eigen gediplomeerde schietinstructeur. De schietresultaten van iedere schutter wordt bijgehouden; waar hij of zij aan deelneemt. Dit geldt dan voor zowel de resultaten van de schietoefeningen als voor de resultaten op een schietwedstrijd. Deze selectiemethode heeft al diverse keren geleid tot succes. In 2013 behaalde ons team de 7de plek op het O.L.S. De laatste jaren behoren wij tot de beste 30 teams van de beide Limburgen. Zo hebben wij ook al diverse keren de schietwedstrijd op het Z.L.F. gewonnen.